Handle med binære opsjoner

Binære opsjoner blir stadig mer populære. I denne artikkelen lærer du hvilke binære opsjoner som finnes og hvordan du handler med disse.

Har du noen gang analysert markedene og bestemt at markedene skal bevege seg oppover? Du setter i gang en handel, og du har rett når det gjelder retningen i markedet, men en tidlig justering gjør at du blir usikker og du går ut av handelen før den er blitt lønnsom?

Har du noen gang spådd at antall arbeidsløse eller ikke-lønnede skal øke mer enn forventet? Du oppdager at du har rett i dine estimat, men markedet beveger seg helt i motsatt retning, av en eller annen merkelig grunn?

Hvis du har vært i en lignende situasjon til en av disse eksemplene, kan binær opsjonshandel være perfekt for deg.

Så hva er egentlig en binær opsjon?

I likhet med egenkapitalopsjoner har binære opsjoner en utløpsdato og relaterer seg til et underliggende marked. Du kan kjøpe et binært alternativ, og du vil enten tjene penger eller tape penger ved utløpet. Den store forskjellen mellom aksjeopsjoner og binære opsjoner er at et binært alternativ betraktes som en “alt eller ingenting”, ja/nei proposisjon.

For eksempel tror du at S&P 500 kommer til å ende opp over 1900 i slutten av uken? Hvis svaret er ja, kan du kjøpe en binær opsjon. Hvis du har rett vil du tjene penger, uansett hvor mye over 1900 indeksen lander. Kjøpesummen på opsjonen er beløpet du risikerer på handelen. Og den potensielle fortjenesten på handelen er alltid kjent når du kommer inn på markedet.

Hvorfor handle binære opsjoner?

Binær opsjonshandel kan være et godt tilskudd til handelsstrategien som du allerede har. De kan handles av både dagtradere og periodetradere.

Dette er de beste grunnene til å handle binære opsjoner:

  • Du trenger ikke stoppe handelen

Hvor frustrerende er det å ha rett angående markedsretningen, men stoppe før du tjener penger på handelen. Noen ganger føles det som trader er der bare for å prøve å stoppe deg. Hvorvidt dette faktisk er sant, vil aldri være et problem for deg når du handler binære opsjoner.

  • Du kan håndtere risiko lettere med volatilitet i markedet.

Har du noen gang vært inne i en handel når markedsvolatiliteten endres? Hva om det perfekte oppsettet kan virke nesten umulig å handle med pga større økninger i volatilitet. Mange ganger fungerer strategien og indikatorene fortsatt bra, men det beløpet som er nødvendig for å risikere handelen, er for mye. I disse scenariene kan binære opsjoner være et godt alternativ til din tradisjonelle online daghandel.

  • Du kan komme i gang med et lavt beløp

Dette er faktisk både en fordel og en bakdel. Det er hyggelig å komme i gang med et lite investeringsbeløp, men mange ganger vil små innledende investeringer tiltrekke spillere som ønsker å slå de store. Det er viktig å forstå at ALL handel innebærer risiko, og du bør alltid handle med penger du har råd til å tape. Men hvis du ikke kan finansiere en konto med 50 000 kroner eller mer for å begynne å trade seriøst, kan binære opsjoner være et fint alternativ.